CR66 ‘Shihouin’

English translation included.


Alhoewel ik al een rits werken heb gemaakt die verwijzen naar de Japanse animereeks Bleach, is er hier nog een. Een schets die heel kortdag was verwezenlijkt, na een gesprek met een vriend die vroeger ook liefhebber was (naast het gegeven dat later deze maand de Bleach anime (waarschijnlijk) terugkomt om het laatste deel van de manga te vertellen). De beeltenis van CR66 is van Yoruichi Shihouin, een vrouw met een grote rol in Bleach, en wat mij betreft Tite Kubo’s best geschreven personage.

Net zoals de twee werken hiervoor is dit meer een schets, maar ditmaal is er geen sprake van balpen noch markeerstift. Enkel potlood, door en door. Inkt volgt hierna.

CR66, ‘Shihouin’

CR66 ‘Shihouin’ [English]

Although I’ve already created a slew of works referring to the Japanese anime series Bleach, here’s another one. A sketch that was accomplished in a very short time, after a conversation with a friend who used to be a fan as well (besides the fact that later this month the Bleach anime will (probably) return to tell the last part of the manga). The portrait of CR66 is of Yoruichi Shihouin, a woman with a major role in Bleach, and in my opinion Tite Kubo’s best written character.

Like the two works before it, this is more of a sketch, but this time there is no ballpoint nor marker. Just pencil, through and through. Ink follows hereafter.